De Madonna's van Scherpenheuvel - voorverkoop


Titel boek:
De Madonna’s van Scherpenheuvel
Gesprekken tussen waan en werkelijkheid 
Auteur:
 
Clara Mertens
Uitgeverij:
wave
Publicatie:
juni 2013

De Madonna’s van Scherpenheuvel is een historische geromantiseerde schets van het grootste bedevaartsoord van België, aan de hand van zes interviews met vrouwen die doorheen de eeuwen dit Brabants dorp kneedden tot wat het is vandaag. Meer dan vier eeuwen geschiedenis in zes gesprekken, telkens voorafgegaan door een wedersamenstelling van de tijdsgeest. Sommige vrouwen hebben echt bestaan, andere zijn fictief, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze dragen op hun eigen manier bij tot de geschiedenis.

De Madonna’s van Scherpenheuvel geeft aan inwoners van Scherpenheuvel een nieuwe blik op hun thuishaven en aan toeristen een leerrijk en verrassend souvenir. Het boek is een product van lokale bodem: Clara Mertens is geboren en getogen in het dorp, en Uitgeverij wave is gehuisvest in het centrum.

Tot 15 mei 2013 kan je dit boek bestellen aan de lanceringsprijs van €12 ipv €15. Via de webshop (www.wave-books.eu) of via overschrijving. U krijgt het boek toegestuurd of kan het afhalen bij de uitgeverij van zodra het gepubliceerd is.

Rekeninginformatie
IBAN: BE22 1232 3004 6347 – BIC: OBKBBE99
Begunstigde: Uitgeverij wave - Koophandelstraat 7 - 3270 Scherpenheuvel
Vermeld je naam, een telefoonnummer (of emailadres) en de juiste bestelcode

Bestelling zelf afhalen bij Uitgeverij wave - €12/boek - Code: Madonnas BZA
 
Bestelling met verzending (incl. €3 portkosten) - €15/boek - Code: Madonnas BMV


Surf ook naar www.demadonnasvanscherpenheuvel.be.

-----  

Reacties